Onderhoud van u installatie in huis/gebouw

Een onderhoudsbeurt van u CV ketel is een zeer belangrijk punt omdat het gevaarlijke situaties kan op leveren. Een voorbeeld van slecht onderhoud kan lekkage van rookgassen (koolmonoxide) veroorzaken. Een slecht functionerende CV ketel is ook slecht voor u portemonnee, omdat hij door vervuiling moelijker brand gaat u rendement er uit. Zie hieronder vervuilde warmtewisselaar!


Verstopping riolering

Er is niks vervelender dan bij de kraan staan en het water loopt niet weg. Wij kunnen dit verhelpen. Ook kunnen wij u riool vervangen als dit nodig is. Een verouderd riool kan namelijk lekkage veroorzaken. 


Lekkende kraan

Of het nou om een douche/badkraan, keukenkraan, buitenkraan of gaskraan gaat, wij kunnen hem voor u repareren. Tevens hebben wij een groot assortiment in kranen.


Afzuiging/Ventilatie box

Bijna iedereen heeft wel een afzuig box in zijn huis die de keuken douche, Wc of woonkamer afzuigt. Een afzuig box zuigt lucht uit de ruimte dus ook stof. Als dat stof in de box terecht komt kan hij slecht functioneren en daarom moet de box jaarlijks onderhouden worden. Dit is tevens goed voor uw gezondheid.

Onderhoud van uw woning is heel belangrijk. Wij kennen uw installatie, dus we helpen u graag.


Ga naar Home